Τζιώτης Κουφώματα - Η Εταιρεία μας

Λίγα λόγια για εμάς

Η επιχείρησή μας, Τζιώτης Κουφώματα, δημιουργήθηκε το 1980 από τον Γεώργιο Τζιώτη, στη Μάρπησσα Πάρου, με αντικείμενο την κατασκευή ξύλινων κουφωμάτων, επίπλων κουζίνας και μπάνιου, ντουλαπών υπνοδωματίου, εσωτερικών και εξωτερικών θυρών.

Οι εγκαταστάσεις μας είναι πλήρως εξοπλισμένες με σύγχρονα μηχανήματα τα οποία σε συνδυασμό με την πολυετή εμπειρία μας στο χώρο και το μεράκι που διαθέτουμε, μας δίνουν τη δυνατότητα να καλύψουμε όλες τις ανάγκες σας σε ποιότητα και αισθητική. Προτεραιότητα μας είναι η ικανοποίηση του πελάτη, γι'αυτό και οι υπηρεσίες μας δεν σταματούν στην κατασκευή των προϊόντων. Φροντίζουμε για την σωστή τοποθέτηση τους αλλά και για την συνεχόμενη υποστήριξη στο μέλλον. Τα προϊόντα μας φέρουν τη σήμανση CE με την οποία πιστοποιείται οτι πληρούνται οι απαιτήσεις και προδιαγραφές που έχουν τεθεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Είμαστε αφοσιωμένοι στην συνεχή βελτίωση και αναβάθμιση των υπηρεσιών και προϊόντων μας για να σας παρέχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

  • Ξυλεία Νιαγκόν

  • Βάψιμο με υδατοδιαλυτά χρώματα Adler
  • Μηχανισμοί Roto
  • Υαλοπίνακες διπλής σφράγισης 2,5 χιλ. Neutral 70 Ug 1.4 W/(m2.K)
  • Δίπλα μαγνητικά λάστιχα devender
  • Πόμολα σε μπαλκονόπορτες και παράθυρα
  • Μάσκουλα Inox
  • Εξώπορτες ασφαλείας: με πάχος φύλλου 60 χιλιοστά αυτόματη κλειδαρια ασφαλείας 3 σημείων δίπλα λάστιχα κατωκασι αλουμινίου και ενσωματωμένο παραθυρο ανοιγομενο ανακλινόμενο με σιδεριά ιnox και σταθερή σίτα
Από το 1980 στη Μάρπησσα Πάρου, με αντικείμενο την κατασκευή ξύλινων κουφωμάτων, επίπλων κουζίνας και μπάνιου, ντουλαπών υπνοδωματίου, εσωτερικών και εξωτερικών θυρών.

Επικοινωνία

Μάρπησσα Πάρος
Τηλ.-Fax: (+30) 22840.41442
Κιν.: (+30) 693.434.6722
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.