Υπηρεσίες

Προτεραιότητα μας είναι η ικανοποίηση του πελάτη, γι'αυτό και οι υπηρεσίες μας δεν σταματούν στην κατασκευή των προϊόντων.

Μελέτη - Μέτρηση

Στην αρχική μας συνάντηση θα γίνει μελέτη του χώρου. Θα συζητήσουμε για τον χώρο σας. Θα σας συμβουλεύσουμε για τα υλικά αλλά και το σχέδιο που σας ταιριάζει. Επίσης θα πάρουμε τα ακριβή μέτρα για να σας κάνουμε την οικονομική μας προσφορά.

Κατασκευή

Κατασκευάζουμε την κουζίνα, τα έπιπλα, τα κουφώματα, τις πόρτες με τις υψηλότερες προδιαγραφές και σας κρατάμε ενήμερους για την πρόοδο. Οι εγκαταστάσεις μας είναι πλήρως εξοπλισμένες με σύγχρονα μηχανήματα.

Παράδοση - Τοποθέτηση

Παράδοση και εγκατάσταση των επίπλων/κουφωμάτων/πορτών/ντουλαπών. Φροντίζουμε για την σωστή τοποθέτηση τους αλλά και για την συνεχόμενη υποστήριξη στο μέλλον. Προσπαθούμε πάντα να ελαχιστοποιηθεί η αναστάτωση και αφήνουμε το χώρο καθαρό!

Υποστήριξη

Τα προϊόντα μας φέρουν τη σήμανση CE με την οποία πιστοποιείται οτι πληρούνται οι απαιτήσεις και προδιαγραφές που έχουν τεθεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Επίσης παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίας στον χώρο του επίπλου όπως επισκευή, τοποθέτηση, αναπαλαίωση κ.α.
Από το 1980 στη Μάρπησσα Πάρου, με αντικείμενο την κατασκευή ξύλινων κουφωμάτων, επίπλων κουζίνας και μπάνιου, ντουλαπών υπνοδωματίου, εσωτερικών και εξωτερικών θυρών.

Επικοινωνία

Μάρπησσα Πάρος
Τηλ.-Fax: (+30) 22840.41442
Κιν.: (+30) 693.434.6722
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.