Περιποίηση Ξύλινων Κουφωμάτων

Οι νέες τεχνολογικές μέθοδοι με τις οποίες παράγονται σήμερα τα ξύλινα κουφώματα, διασφαλίζουν την άριστη ποιότητά τους και την αξεπέραστη αντοχή τους στο χρόνο. Οι νέες τεχνολογίες βαφής έχουν βελτιωθεί σε ικανοποιητικό βαθμό, έτσι τα σύγχρονα ξύλινα κουφώματα μπορούν να μείνουν πάντα καινούρια με απλή φροντίδα και καθαριότητα.

Με την πάροδο,όμως, του χρόνου σκόνη, καπνός και άλλοι επιβλαβείς ρύποι συσσωρεύονται σε οποιοδήποτε εξωτερικό κούφωμα, πράγμα το οποίο μπορεί να είναι εξαιρετικά επιζήμιο στο φινίρισμα του ξύλου αν δεν πλένεται τακτικά. O καθαρισμός της επιφάνειας του ξύλινου κουφώματος πρέπει να γίνεται από ειδικό καθαριστικό γαλάκτωμα συντήρησης για παράθυρα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρεία μας παρέχει πλήρη υποστήριξη σε όλα τα προϊόντα της σε περίπτωση φθοράς.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

  1. Να γίνεται κατά µέσο όρο 4 φορές το χρόνο ή περισσότερο αν βρίσκεται σε παραθαλάσσια περιοχή ή εκτίθεται σε ατμόσφαιρα μεγάλων ρύπων.
  2. Καθαρισμός από επάνω προς τα κάτω.
  3. Αφαίρεση της σκόνης µε µία βούρτσα µε μαλακές νάιλον ίνες (απλή σκούπα).
  4. Να προτιμάται ο καθαρισμός των βαμμένων κουφωμάτων σε ώρες που δεν τα βλέπει ο ήλιος.
  5. Καθαρισμός της εξωτερικής επιφάνειας των κουφωμάτων και ιδιαίτερα των σημείων σύνδεσης (γωνίες) µία φορά το μήνα.
  6. Συντήρηση, όσο συχνά χρειάζεται, των εξαρτημάτων του κουφώματος (π.χ. πόμολα, μηχανισμών) µε απλά λιπαντικά

Είτε είναι βαμμένο με λάκα ή βερνίκι, το ειδικό καθαριστικό και γαλάκτωμα συντήρησης δεν παρέχει μόνο προστασία, αλλά ακόμα φρεσκάρει τα χρώματα δίνοντας μια νέα λάμψη στα παράθυρα. Με τακτική χρήση (μία φορά το χρόνο) δεν επεκτείνετε μόνο το χρόνο που θα απαιτηθεί συντήρηση, αλλά και τη συνολική διάρκεια ζωής των παραθύρων σας.

ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΞΥΛΙΝΩΝ ΠΑΡΑΘΥΡΩΝ

1) Καθαρίστε τις βαμμένες επιφάνειες με το ειδικό καθαριστικό.
2) Εφαρμόστε ομοιόμορφα με το σφουγγάρι το γαλάκτωμα συντήρησης.

Σας ευχόμαστε να απολαύσετε τα υψηλής ποιότητας παράθυρα που αγοράσατε.

ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Μπορείτε να συμμετάσχετε ενεργά στη διατήρηση ενός ευχάριστου κλίματος στην κατοικία σας. Για παράδειγμα μέσω τακτικού αερισμού. Πολλές καθημερινές εργασίες, όπως το ντους, το μαγείρεμα, το πλύσιμο των ρούχων, κλπ. αυξάνουν την υγρασία της κατοικίας. Επίσης, το ίδιο το ανθρώπινο σώμα παράγει υγρασία, κατά μέσο όρο ένα λίτρο κατά την διάρκεια της νύχτας. Αυτή η υγρασία αν δεν απομακρυνθεί, επιβαρύνει το κλίμα του εσωτερικού χώρου. Αυτό δεν επηρεάζει μόνο την ευεξία, αλλά κρύβει και ορισμένους κινδύνους. Για την αποτελεσματική πρόληψη της μυκητίασης – π.χ. στα ξύλινα τμήματα των παραθύρων σας –, προτείνεται ο τακτικός αερισμός με όσο το δυνατόν ανοιχτά διάπλατα παράθυρα. Αυτό προτείνετε να γίνεται το χειμώνα τρεις φορές την μέρα για έξι λεπτά και για τις άλλες εποχές του χρόνου περίπου δέκα λεπτά.

Από το 1980 στη Μάρπησσα Πάρου, με αντικείμενο την κατασκευή ξύλινων κουφωμάτων, επίπλων κουζίνας και μπάνιου, ντουλαπών υπνοδωματίου, εσωτερικών και εξωτερικών θυρών.

Επικοινωνία

Μάρπησσα Πάρος
Τηλ.-Fax: (+30) 22840.41442
Κιν.: (+30) 693.434.6722
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies.